.: Fuvaros klub kezdőoldal - Fuvarosklub - megbízható fuvarozók :.

A jók a jókkal tudnak a legjobbak lenni


Kérjen árajánlatot a megbízható fuvarozóktól!

Költöztetésre, földmunkára, ömlesztett áru szállítására, daruzásra, vagy valami más, különleges szállítási szolgáltatásra van szüksége?

Gyorsan szeretné a legjobb fuvarozót megtalálni, mert nincs ideje minden fuvarozóvállalkozást felhívni és külön-külön árajánlatokat kérni?

Ön nagyon jól tudja, hogy a gyorsaság mennyit jelent a vállalkozásában. Minél tovább áll az elszállításra váró áru a fuvarozó miatt, annál nagyobb a kár, amit a késés okoz.

Minél több időt tölt információkereséssel, a legjobb fuvarozó vállalkozó felkutatásával, annál kevesebb időt tud a saját cége ügyeivel törődni.

Vajon mennyi időt, utánajárást, vajon mennyi pénzt tudna megtakarítani, ha egyetlen helyről, egyetlen email megírásával több tucatnyi megbízható fuvarozóvállalkozástól kaphatna árajánlatot a keresett fuvarozásra?

Ezen az oldalon olyan fuvarozókat talál, akiknek a munkáját már több ügyfelük is pozitívan értékelte. Ők a megbízható fuvarozók. Ezen az oldalon Ön egyetlen email megírásával akár több száz fuvarozótól is kérhet árajánlatot az ország egész területéről. Többségük külön kedvezményeket is felajánl a Megbízhatók Klubja tagjainak, az erről az oldalról érkező ajánlatkérések esetén.

Hogyan tud árajánlatot kérni?

Árajánlatot akár egy kiválasztott vállalkozótól, akár egy egész csoporttól is tud kérni.

A Fuvaros Klubban regisztrált fuvarozók mindannyian megadták, hogy milyen területen dolgoznak – költöztetéssel, bútorszállítással, ömlesztett áruk szállításával, vagy más területtel foglalkoznak. Ön ajánlatot tud kérni tőlük akár egyenként, akár egy egész kategóriának egyszerre küldve el a levelét.  

Kattintson itt a lap alján az ÁRAJÁNLATKÉRÉS feliratra. A megnyíló oldalon kiválaszthatja, hogy kinek küldi el az ajánlatkérését. Több szemponbt alapján választhat:

  • tevékenységi kategória
  • pontosan megfogalmazott  tevékenység
  • megye és település
  • cégnév
  • vagy bármilyen más szempont alapján (szabad szavas kereséssel) választhatja ki a címzetteket.

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT A MEGBÍZHATÓ FUVAROZÓKTÓL!


Beton árak

Nem akar elveszni a beton árak útvesztőjében? Beton árak kapcsán forduljon a legmegbízhatóbbhoz!

Költöztetés, lomtalanítás kéz a kézben

Hogy a költöztetés lomtalanítás miért járnak sokszor kéz a kézben? Aki túl van már nagyobb költözésen, az valószínűleg tudja a választ. Aki azonban előtte áll, az is megtapasztalja, de érdemes előre informálódni.

Rakodógép bérlése

A rakodógépek felhasználása igen sokrétű. Egy 1956. évi augusztusi híradóban még különlegességként számoltak be a lépegető rakodógépről, ma már azonban természetesnek számít, hogyha nagy tömegeket kell megmozgatni, akkor van gépi segítség is.

Buszbérlés árak

Az autóbuszbérlés sokunknál nem tartozik a mindennapi feladatok közé. Kivéve persze, ha kirándulásszervezéssel vagy más utazással, közlekedéssel kapcsolatos munkával foglalkozunk. De ha ez nem áll fenn, akkor valószínűleg a buszbérlés árak sem az a téma, ami minden percünket lekötné.

Élőállat-szállítási engedély

Az állatszállítás szabályainak a betartása nem az egyedüli tényező, amit szem előtt kell tartanunk, ha az állatokat nem lábon hajtással szállítjuk. Emellett a másik lényeges dolog, hogy meglegyen az élőállat-szállítási engedély is.

Sóder szállítás árak

A mai magyar piacon nagyon sokféle sóderfajta kapható. A sóder szállítás árak azonban nem attól függnek, hogy milyen sóderfajtát szeretnénk fuvaroztatni. De akkor mégis mitől? És milyen árakra számíthatunk?

Raktározás árak

Egy raktárhelyiség rendkívül nagy szolgálatot tehet akár a magánéletben is, de a cégek életében még inkább. Egy zsúfolásig megtelt helyen ugyanis sem élni sem dolgozni nem igazán jó érzés, a felgyülemlett tárgyak legtöbb esetben hátráltatnak az előrehaladásban.

Bútorszállítás árak

Nem hiába használjuk sokszor a „régi bútordarab” kifejezést. Bútorainkat ugyanis nem egy-két napra, hétre vagy hónapra vásároljuk. Sőt, még akár egy-két évnél is több ideig tesz szolgálatot lakásunkban egy bizonyos bútordarab. Ezért ha költözésre adjuk a fejünket, érdemes számolni a bútorszállítás költségeivel is.

A praktikus költöztető dobozok

A költöztető dobozok használatával időt nyerhet! Költözésnél pedig minden perc számít!

Költöztetés azonnal

Van úgy, hogy a költöztetés azonnal és rögtön kell. Ilyen esetekben gyorsan kell megtalálni a legmegbízhatóbbat. Erre nyújt megoldást a Megbízhatók Klubja!