.: Raktározás árak - Fuvarosklub - megbízható fuvarozók :.

A jók a jókkal tudnak a legjobbak lenni


Raktározás árak

Egy raktárhelyiség rendkívül nagy szolgálatot tehet akár a magánéletben is, de a cégek életében még inkább. Egy zsúfolásig megtelt helyen ugyanis sem élni sem dolgozni nem igazán jó érzés, a felgyülemlett tárgyak legtöbb esetben hátráltatnak az előrehaladásban.

Az ilyen helyzetekre nyújtanak megoldást a raktárhelyiségek. A raktározás mára már megszokott dologgá vált, sorra nyílnak meg újabb és újabb raktározási szolgáltatást (is) nyújtó cégek. Ez mind rendben is van, de milyenek manapság a raktározás árak? Ebben a cikkben egy viszonyítási alapot szeretnénk bemutatni, melynek segítségével egyszerűbben tud dönteni az egyes raktározás árak közül.

Raktározás - lehetőségek

Többféle raktározás lehetőség közül választhatunk.

Újabban nagy népszerűsége van az úgy nevezett önkiszolgáló raktáraknak. Ennek az a lényege, hogy sok kisebb nagyobb raktárhelyiség van egymás mellett, melyek bérelhetők. A tárolni kívánt értékeit, tárgyait bezárhatja ebbe a raktárszobába. Az ajtót saját lakatjával zárhatja le, és akkor jön, megy, amikor kedve telik.

Nagyobb, vagy nagyobb mennyiségű tárolandó tárgy esetében léteznek óriás-, nagy belmagasságú és alapterületű raktárak. Ezekben általában raklapokon tárolják a raktározandó holmit.

Egy harmadik lehetőség a tároló konténerek bérlése. A konténerek legnagyobb előnye, hogy szinte bárhová elszállíthatók, így ha olyan dolgokat akarunk tárolni, melyek jó ha „kéznél” vannak, akkor érdemes ezen a megoldáson elgondolkodni.

Raktározás árak – mi mennyi?

A két leggyakoribb fizetési forma a négyzetméter alapján történő fizetés és a raklapok szerinti fizetés. Az utóbbi esetben átlagosan 1.300 és 2.000 Ft körül mozog egy raklapnyi áru tárolása.

A raktározás árak négyzetméterenkénti megadását az interneten a legtöbb esetben Euróban közlik. Az árak 1,5-től egészen 6 Euróig mozognak, ami egy négyzetméterenkénti havidíj.

Ezen kívül a raktározás árak változhatnak aszerint is, hogy konkrétan mit szeretnénk tárolni. Néhány raktározással foglalkozó vállalat külön árat szab például motorok, autók, lakókocsik vagy hajók tárolására.

Megbízható partner a raktározás során is

A raktározással foglalkozó cégek leglényegesebb ismérve a megbízhatóság, hiszen értékeinket bízzuk rájuk. Ha nem lennének fontosak számunkra azok a dolgok, akkor nem raktároznánk, hanem egyszerűen kidobnánk őket. Válasszon egy megbízható, és mások által már letesztelt partnert a Megbízhatók Klubjának raktározási céglistájából!