.: Sóder szállítás árak - Fuvarosklub - megbízható fuvarozók :.

A jók a jókkal tudnak a legjobbak lenni


Sóder szállítás árak

A mai magyar piacon nagyon sokféle sóderfajta kapható. A sóder szállítás árak azonban nem attól függnek, hogy milyen sóderfajtát szeretnénk fuvaroztatni. De akkor mégis mitől? És milyen árakra számíthatunk?

A sóder fajtái

A különböző fajtájú sódereknek más-más a felhasználási területük. A teljesség igénye nélkül nézzünk néhány sóderfajtát.

A mosott sóder például jól felhasználható járdák, kocsibeállók, házalapok kialakításához. A rostált sóder rendkívül alkalmas viacolorozáshoz, térkövezéshez. Ezeken kívül választhatunk még dunai sódert, folyami sódert vagy bányasódert is. Ezek a fajták pedig még tovább oszthatók az alapján, hogy mekkora a szemcsék mérete (0,4-0,32 mm).

Sóder árak

A fent említett sóderfajták más-más árban kaphatók. Köbméterenként 1.900 Ft-tól akár 4.500 Ft-ig terjedhet a nettó áruk az interneten fellelhető adatok alapján. A sóder árak köbméterenkénti fizetése mellett lehetőség van arra is, hogy zsákban számoljunk, ha esetleg tárolási szempontból így praktikusabb.

Sóder szállítás árak

A sóder szállítás árak ezekben az árakban azonban még nem szerepelnek. Nagyon sok olyan sóderral foglalkozó cég van, akik csak szállítással együtt árulják az ömlesztett árukat. Ez azt jelenti, hogy a cégnek vannak saját fuvarosaik, és a megrendelőnek nincs lehetősége más szállítót hívni a sóder elszállítására. Ez sajnos sok esetben patthelyzet.

Sóder szállítás árak tekintetében nagyon kevés adatot találhatunk az interneten. Főleg azok a vállaltok tüntetik fel a sóder szállítás árakat, akik saját termékeik kizárólagos fuvarozói. A néhány adat alapján azonban kiderül, hogy az árak főként aszerint változnak, hogy a telephelytől milyen távolságra szükséges kiszállítani a sódert.

Az interneten megtalálható adatok szerint a sóder szállítás árak 10.000 Ft-tól akár 15.000 Ft-ig is terjedhetnek. Ezek az árak egy fuvarra értendők és az ÁFA-t még nem tartalmazzák. A legtöbb helyen azonban árajánlatot kell kérni a sóderszállítás árak kapcsán.

Megbízható sóder fuvarozó

Az ömlesztett áru fuvarozás nagy odafigyelést és precizitást igényel. Mivel a sóder is ömlesztett árunak számít, ezért az ilyen áruk szállításánál betartandó feltételek itt is érvényesek. Erről bővebben olvashat az Ömlesztett áru fuvarozás című cikkünkben.

A legkedvezőbb sóder szállítás árat úgy kaphatja meg, ha minél több cégtől árajánlatot kér. A megbízható sóder szállító cégek listájában egy kattintással kérhet ajánlatot több mint 50 vállalkozótól. Ez a leggyorsabb és legpraktikusabb módja annak, hogy az Önnek megfelelő sóder szállítás árakat kapja.