.: Bútorszállítás árak - Fuvarosklub - megbízható fuvarozók :.

A jók a jókkal tudnak a legjobbak lenni


Bútorszállítás árak

Nem hiába használjuk sokszor a „régi bútordarab” kifejezést. Bútorainkat ugyanis nem egy-két napra, hétre vagy hónapra vásároljuk. Sőt, még akár egy-két évnél is több ideig tesz szolgálatot lakásunkban egy bizonyos bútordarab. Ezért ha költözésre adjuk a fejünket, érdemes számolni a bútorszállítás költségeivel is.

A bútorszállítás árak tekintetében sokféle információt találunk az interneten. Ezek között gyakran nehéz kiigazodni. Ebben segít ez a cikk.

Mennyi az annyi?

Az interneten fellelhető adatok alapján a bútorszállítás árak egy, két vagy három összetevősek.

A legtöbb interneten is jelenlévő cég óradíj alapján számlázza le az elvégzett munkát. Az óradíj mértéke legtöbbször az alapján változik, hogy az adott feladathoz hány emberre és mekkora járműre van szükség. Az interneten megtalálható adatok alapján ezek az óradíjak 3.600 Ft és 6.000 Ft között mozognak.

Néhány vállalat pluszban az óradíjhoz még egy bizonyos alapdíjat (vagy más néven kiállási, illetve beállási díjat) is számláz az ügyfeleinek. Ezek az összegek 3.600 Ft-tól egészen 8.500 Ft-ig terjedhetnek.

A harmadik összetevő a kilométerdíj. Ezt általában akkor szokták alkalmazni, mikor nem egy bizonyos városon vagy régión, kistérségen belüli költöztetésről van szó. Az interneten található információk szerint ezek a díjak 100-150 Ft körüliek.

Bútorszállítás árak – buktatók és plusz költségek

Legyen résen! Mielőtt megállapodna egy céggel a bútorszállítás árak tekintetében, kérdezzen rá, milyen plusz költségek merülhetnek fel a költöztetés során. Ilyen plusz költségek lehetnek például a hétvégi díj, felmérési díj, emelet vagy lépcső díj.

Kecsegtető az az ajánlat, ahol „csak” óradíjat kérnek a költöztetők, vagy fix árban egyeznek meg. Ilyenkor mindig érdemes egy kicsit kételkedni. Előfordulhat ugyanis, hogy ha „csak” óradíjban egyeznek meg, azzal rosszabbul jár, mintha egy másik cégnél kifizetett volna egy bizonyos összegű alapdíjat.

Ugyanígy a költöztetés fix áron. Első körben kedvezőnek tűnhet, mivel jól kalkulálhatunk vele, azonban jó ha elővigyázatosak vagyunk, és minden részletet pontosan leegyeztetünk.

Bútorszállítás árak az interneten

Költöztetéssel és bútorszállítással kapcsolatban az emberek legtöbbször ismerőseiket keresik fel, hogy van-e valamilyen tapasztalatuk költöztető cégek kapcsán. Ha azonban nincs ilyen ismerős, akkor általában az internetre vagyunk utalva.

A Fuvarosklub pontosan az ilyen helyzetek kiküszöbölésére jött létre. Az oldalon megtalálhatja a legmegbízhatóbb bútorszállító cégek listáját, akiktől egy kattintással kérhet árajánlatot. Nem mellesleg elolvashatja azok véleményét is, akik már kapcsolatban álltak a felsorolt válalatokkal. Így biztosra mehet, hogy megbízható partnerre talál.