.: Regisztráció - Megbízhatók Klubja :.

A jók a jókkal tudnak a legjobbak lenni
 • Személyes adatok
 • Céges adatok
 • Bemutatkozás
 • Tevékenységek
 • Logó/Arckép
 • Ismerősök beolvasása
 • Ismerősök meghívása

Személyes adatok megadása

Személyes adatainak megadása után a céges adatait adhatja meg.


Regisztrációhoz kérem, töltse ki az alábbi összes mezőt
Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail:

Telefon:

Belépési név:
Jelszó:
Jelszó mégegyszer:

Megjegyzés:

 

A Megbízhatók Klubjai rendszerbe regisztráláskor az Elfogadom gombra kattintva tudomásul veszed és jóváhagyod a következőket:

 

 1. Ez a honlap a Megbízhatók Klubjai rendszer. Itt tegeződünk. Előfordulhat, hogy a honlap is tegezős formában fog megszólítani téged.
 2. A Megbízhatók Klubja rendszer célja: hogy munkához, lehetőségekhez juttassuk a megbízható embereket. Másképpen fogalmazva:hogy a megbízható emberek megtalálják egymást és ennek következtében elveszítsék problémáikat. A rendszer alapelve a nyilvánosság. Itt a valódi nevedet vállalva kell tenned és mondanod mindent.
 3. Az adatlapodon a regisztrációkor megadott adataidat mindenki látni fogja,  és bárki megnézheti az adatlapodat.
 4. Ha az adatlapodon megjelenő adatokat valaki jogellenesen felhasználja arról mi nem tehetünk és nem vállalunk érte felelősséget.
 5. Ha kiskorú vagy, akkor kijelented, hogy a törvényes képviselőid (pl. szülők) engedélyével léptél be erre az oldalra és adtad meg adataidat.
 6. Ha jogi személy, szervezet nevében jelentkeztél be, kijelented, hogy felhatalmazásod van azt képviselni. Ha nem így volna, annak minden felelősségét te viseled.
 7. Engedélyezheted, hogy a Megbízhatók Klubjai rendszer e-mail hírleveleket küldjön számodra az általad megadott e-mail címre. Tudomásul veszed, hogy a rendszer működtetője egyéb elérhetőségeiden is megkereshet téged, főként, ha erre folyamatban levő ügyeid tisztázása miatt van szükség.
 8. Engedélyezed, hogy a fönti e-mail címre más regisztrált felhasználók is e-mailt küldjenek a jelen honlap rendszerén keresztül. Ha nem akarod ezt, akkor később egyenként (felhasználónként) letilthatod.
 9. Itt adhatsz és kaphatsz ajánlásokat, melyek megjelennek az adatlapodon, azaz nyilvánosak. Minden ajánláshoz kell rendelned egy pontszámot. Ehhez a honlap kezdetben  pontszámokat ad neked. Ha ezek elfogynak, mások ajánlásai révén juthatsz újabb pontokhoz.
 10. Kaphatsz pozitív és negatív ajánlást is. Ezekről a honlap értesítést küld az e-mail címedre. A pozitív (dicsérő) ajánlás nem jelenik meg az adatlapodon addig, amíg jóvá nem hagyod.
 11. A negatív ajánlás kísérlete attól számítva, hogy a te számodra látható, 14 nap elteltével mindenképpen nyilvánossá (valódi negatív ajánlássá) válik. Azaz mindenképpen megjelenik az adatlapodon. Ez idő alatt próbáld megkeresni azt, aki adta és rávenni, hogy vonja vissza az ajánlását. Ha pl. egy elégedetlen vevődről van szó, kezelheted a problémáját. Kiderülhet, hogy igaza van: ez egy lehetőség arra, hogy magas szinten tartsd a terméked, szolgáltatásod minőségét. Ha elmulasztod figyelni az e-mailjeidet és anélkül jelenik meg a negatív ajánlás, hogy tudtál volna róla, az a te bajod. Ezért felelősséget nem vállalunk.
 12. A negatív ajánlások pontszáma ugyanúgy levonódik az ajánlásra adható pontok számából, mint a pozitívé. Ez ezért hasznos, mert olyan ember, aki maga nem sok ajánlást gyűjt össze, nem adhat vég nélkül negatív ajánlásokat.
 13. Tudomásul veszed, hogy a Megbízhatók Klubjai rendszer üzemeltetője a rendszerből kizárhat, azaz regisztrációdat indoklás nélkül, bármikor azonnali hatállyal törölheti. Ekkor az addig megkapott ajánlásaid és a tárolt adataid elvesznek számodra és a többi felhasználó számára. A honlap ilyenkor a téged azonosító adatokat (név, elérhetőségek) tovább tárolja abból a célból, hogy újbóli belépésedet megakadályozza. Ezzel a joggal reméljük soha, vagy nagyon ritkán kell élnünk. A kizárás akkor történhet meg, ha a működtető úgy ítéli meg, hogy nem segíted elő, hanem hátráltatod a Klub működését. Az ezzel kapcsolatos részleteket nem köteles veled közölni. A kizárásról küldünk e-mailt, de nem vagyunk kötelesek bizonyítani, hogy az valóban megérkezett hozzád.
 14. Ha Megbízhatók Klubjai rendszer felhasználási feltételeiben változás áll be, arról az általad aktuálisan megadott e-mail címre értesítést küldünk. Ha nem értesz egyet a feltételek megváltozásával, természetesen törölheted a regisztrációdat. Ha bármilyen okból a felhasználási feltételek változásáról szóló e-mailt nem kapnád meg, azok akkor is érvényesek rád is. A felhasználási feltételeket közzétesszük a Megbízhatók Klubja Felhasználási feltételek nevű cikkében, itt állandóan megtekintheted.
 15. Ha törlöd a regisztrációdat, az általad adott ajánlások nem törlődnek és neved is olvasható lesz az ajánlások mellett. A nevedre kattintva azonban adatlapod már nem jelenik meg. Mások adatlapján mindenki számára olvashatóak maradnak a neked adott ajánlások is és mellette neved (akinek adták az ajánlást). A nevedre kattintva azonban nem jelenik meg az adatlapod.
 16. Ha a Megbízhatók Klubjai rendszerbe 12 hónapig megszakítás nélkül nem jelentkeztél be, akkor a működtető törölheti a regisztrációdat. Erről egy nappal előbb értesítést küld számodra. Azt, hogy kiküldte az értesítést, utólag nem köteles bizonyítani. 
 17. Minden itt olvasható szabály ugyanúgy vonatkozik rád, mint magánszemélyre, mint az általad képviselt vállalkozásra, jogi személyre, vagy arra, aki a képviseletet (honlap adataid adminisztrációját stb.) tőled átveszi vagy helyetted gyakorolja. A te kötelességed, hogy a fenti szabályokról tájékoztasd (Megbízhatók Klubja, Felhasználási feltételek című cikk). Tudomásul veszed, hogy ha a tájékoztatás elmarad és az itt felsorolt feltételek bármelyikét nem ismeri vagy nem jól értelmezi, abban az rendszer működtetőjének nincs felelőssége.
 18. A rendszerbe belépő jogi személy (pl. cég) csak úgy tudja kihasználni a rendszer lehetőségeit, ha megadja, hogy végső soron mely magánszemélyek a tulajdonosai. A végső soron úgy értendő, hogy regisztrálhat egy cég úgy is, hogy neki is cégek a tulajdonosai. Ez esetben azonban meg kell adnia, hogy az őt tulajdonló cégeknek ki a magánszemély tulajdonosa. Ettől a szabálytól csak a klub működtetőjének egyedi engedélyével lehet eltérni (pl. egy nyílt végű részvénytársaság esetén). Ekkor azonban meg kell adni azoknak a vezető tisztségviselőknek a nevét, akik vállalják a felelősséget a cégért.
Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom a Felhasználói feltételeket:
Feliratkozok a Megbízhatók Klubja hírlevelére:
 

Zsuppánné Fitos Veronika vagyok a Megbízhatók klubja ügyfélszolgálatáról.
Én fogok Önnek segíteni a klub használata során.
Ha a regisztrációval, kereséssel kapcsolatban bármi kérdése van, nyugodtan hívjon fel, segítek! Egyelőre hívásait munkaidőben (8-16 óráig tudom fogadni.)

Ahhoz, hogy Önt is megtalálják rendszerünkben, meg kell adnia néhány adatát. Kérem, hogy töltse ki az űrlapot. Javaslom válasszon magának olyan felhasználói nevet és jelszavat, amit meg tud jegyezni, de mégsem könnyen kitalálható. Ne felejtse el elolvasni a felhasználási feltételeket sem! A regisztráció folyamata kb 5 perc.


A személyes adatok megadása után a regisztrációt bármikor megszakíthatja és később is megadhatja a többi adatát.