.: Mi a Megbízhatók Klubja? - Megbízhatók Klubja :.

A jók a jókkal tudnak a legjobbak lenni


Mi a Megbízhatók Klubja?

Az oldal, amelyet Ön meglátogatott, a Megbízhatók Klubja mozgalom része. A mozgalom legfőbb újítása: 

 • A felhasználók véleményeket írhatnak egymásról. A vélemények alapján el lehet dönteni, ki mennyire megbízható.
 • A felhasználók ajánlatokat kérhetnek egymástól.

 

Részletesebben:

 

Céljaink

A Megbízhatók Klubja mozgalom elsősorban társadalomjobbító tevékenység. Célja:

Elérni, hogy megbízható, tisztességes emberek az egész világon

 • egymásra találjanak,

 • megoldásokat nyújtsanak egymás problémáira

 • és ezáltal képesek legyenek megvalósítani jó szándékú céljaikat.

 

A céljainkról BŐVEBBEN ITT OLVASHAT.

 

Hol találhatók a tagok?

A Megbízhatók Klubja több honlapból álló rendszer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Megbízhatók Klubja rendszer, azaz az MK rendszer.

Vannak szakmai alapon kialakított oldalak, az úgynevezett csoportoldalak. Ezek tagjai automatikusan tagjai a megbizhatok.com oldalnak is. A megbizhatok.com oldalon a csoportoldalak összes felhasználója megtalálható.

 

Ki a megbízható?

A mindennapi életben nagyon sokféle dologgal próbálkozunk, hogy eldöntsük, ki az akiben megbízunk. Ezek közül kettő igazán bevált dolog van:

 • Legegyszerűbb a saját tapasztalatainkra hagyatkozni. Nem megbízható például az, akiben csalódtunk. Egy a baj: nagyon fájdalmas mindig a saját kárunkon tanulni....

 • Fájdalommentesebb más tapasztalatain okulni. Mástól megtudni, ki az, akitől óvakodni kell, mert nem fizet, mert nem jól dolgozik. És másoktól megtudni, ki az akivel érdemes szóba állni.

Mi az utóbbi módszert használjuk.

A mi rendszerünk összegyűjti az emberek jó tapasztalatait.

Aki meg van elégedve a másikkal, az megbizhatok.com oldalon ezt leírhatja. Ezt az írást nevezzük ajánlásnak.

Azért fontos ajánlásokat kapni, mert akinek több ajánlása van, arról a megrendelők azt fogják gondolni, hogy megbízhatóbb és szívesebben fordulnak hozzá.

Az ajánlásokról  a legfontosabb tudnivalókat itt olvashatja: 

HOGYAN SEGÍTJÜK A MEGBÍZHATÓKAT?

 

Hogyan lehet
ajánlásokhoz jutni?

Ön a pontjai számát úgy növelheti meg, ha ajánlásokat kap másoktól. Ennek egyik módja, hogy megkéri ügyfeleit, hogy jelentkezzenek be a megbizhatok.com honlapra és ajánlják Önt.

Van azonban más lehetőség is. Az MK-rendszeren keresztül szerezhet új ügyfeleket és szerezhet ajánlásokat tőlük is. Érje el, hogy Önt válasszák, méghozzá úgy, hogy tegyen egy úgynevezett felajánlást. Ez nem más, minthogy a szolgáltatása egy részét, vagy egészét tallérért, azaz ajánlási pontért hajlandó adni. Az Ön megrendelője végül is kedvezményt kap - hiszen amit tallérban fizet, azt nem kell forintban vagy euróban fizetnie. Ön viszont egyre több pontot szed össze, egyre inkább látszik, hogy megbízható.

A felajánlásokról bővebben ITT OLVASHAT.

 

Felhasználók és tagok a
Megbízhatók Klubjában

Az MK rendszerbe bárki bejelentkezhet, de csak akkor jelenik meg a honlapon, ha ügyfélszolgálatunk

 • elvégezte az illető azonosítását

 • és nincs kizáró ok (pl. az, hogy korábban ki lett zárva a rendszerből).

 

Az MK rendszerbe regisztrálókat a következőképpen rangsoroljuk:

 1. Attól, hogy valaki bejelentkezik a rendszerbe egyszerű felhasználóként, és azonosítottuk még nem tekintjük Megbízhatók Klubja tagnak. Ők egyszerűen csak a rendszer felhasználói (felhasználók).

 2. A következő szint már a Megbízhatók Klubjának tagja (tag). A tagok neve mellett (vagy vállalkozásuk neve mellett), az MK rendszerben megjelenik a Megbízhatók Klubjának emblémája. Ők rendszerint valamely csoportoldal tagja (pl. a fuvaros.hu-é).

 3. A fuvaros.hu és más oldalak tagsága között is lesznek olyanok, akik számos azonosított felhasználótól gyűjtenek be ajánlásokat.

 • Őket megajándékozzuk egy oklevéllel, mely tanúsítja megbízhatóságukat. Jogosultak lesznek annak másolatát saját honlapjukon, a vállalkozás autóin, és üzleteikben megjeleníteni.

 • Emellett nevük mellett (vagy vállalkozásuk neve mellett), az MK rendszerben megjelenik a Megbízhatók Klubjának erre szolgáló különleges emblémája. Ez jelzi mindenki számára, hogy ők a legmegbízhatóbbak. Ők a kiemelt tagok. (A kiemelt tagságnak is több fokozatát vezetjük be.) A kiemelt tagság eléréséhez teszteljük és ellenőrizzük is a vállalkozást különböző szempontok szerint.

Az MK tagság feltételeiről ITT OLVASHAT.

Regisztráció előtt olvassa el!