.: Felajánlások - Megbízhatók Klubja :.

A jók a jókkal tudnak a legjobbak lenni


Felajánlások

Hogyan növelhetjük meg pontjaink számát?


Ön a pontjai számát úgy növelheti meg, ha ajánlásokat kap másoktól. Ennek egyik módja az, amit már leírtunk: megkéri ügyfeleit, hogy jelentkezzenek be a megbizhatok.com honlapra és ajánlják Önt.

Van azonban más lehetőség is. Az MK-rendszeren keresztül szerezhet új ügyfeleket és szerezhet ajánlásokat tőlük is.Érje el, hogy Önt válasszák, méghozzá úgy, hogy tegyen egy úgynevezett felajánlást. Ez nem más, minthogy a szolgáltatása egy részét, vagy egészét tallérért, azaz ajánlási pontért hajlandó adni. Az Ön megrendelője végül is kedvezményt kap - hiszen amit tallérban fizet, azt nem kell forintban vagy euróban fizetnie. Ön viszont egyre több pontot szed össze, egyre inkább látszik, hogy megbízható.

Akire rákeresnek a megbizhatok.com honlapon keresztül, azt a honlap a következő módon jeleníti meg:

  1. Látható, hogy az illető milyen Klubnak a tagja. (Ön például a Megbízható Fuvarosok Klubjának a tagja.)

  2. Látható, hogy az illető milyen felajánlást tett.

 

Támogatjuk az újításokat


Egy jó vállalkozás gyakran egy újításra épül. Az újítás nem feltétlenül jelent egy jogi értelemben vett találmányt, de lehet az is. Újítás lehet egy már létező termék is, amit nem nagyon ismernek, de nagyon jó, ezért be kell futtatni. Az újítás lehet egy a piac igényeire szabott termék, ami olyan formában jelenik meg, ami eddig nem volt. Az újítást mi úgy értjük, hogy az egy jó, nem mindennapi ötlet, ami megoldja más emberek problémáit.

A jó újítások használnak a gazdaságnak, megpezsdül tőlük az élet. Hogy csak egy példát mondjunk: teljesen átalakult a világ, amióta a számítógépek elterjedtek...

A jó dolgokat, szolgáltatásokat azonban gyakran elnyomja valami silányabb termék, amit több pénzzel tudnak reklámozni. Például a tévéreklámok manapság a multi cégek következő termékeivel vannak tele:

  • Élelmiszerek, melyek tele vannak egészségünkre nézve nem túl biztató anyagokkal. (Tartósítószerek, mesterséges színezékek és ízesítők.) Ráadásul a hirdetett élelmiszerek java része vagy édesség, vagy legalábbis megcukrozták, hogy jobb íze legyen. Pedig manapság már az orvostudomány is kezdi belátni: a cukor a legveszélyesebb anyag az egészségre nézve, jóval veszélyesebb, mint az olyannyira rettegett zsírok.

  • Háztartási vegyi anyagok. Ezek szennyezik a környezetet és nem egyszer az egészségünket. (Példa: némely fogkrém adaléktól megbénulnak a halak! Mindeközben néhány olcsó természetes alapanyagból jó fogkrém készíthető – én is ilyet használok.)

  • Gyógyszerek. Lassan kezdi belátni az emberiség, hogy a „minden bajra egy pirulát” szemlélet egyre több bajt okoz. A gyógyszerszedéssel sokszor az baj, hogy nem szünteti meg a betegség okát, csak elnyomja a tüneteit. Mindeközben azonban a mellékhatásokkal újabb bajokat okoz. (Amit újabb pirulákkal lehet kezelni – nem rossz üzlet ez a gyógyszeriparnak.) Ellenben a vitaminokat alig reklámozzák. Pedig azoknak nincsenek mellékhatásaik. (Leszámítva az egészen szélsőséges adagokat némely fajtából, vagy azt, ha valaki nagyon egyoldalúan szedi őket.) Vitaminokból is csak a multik termékei jelennek meg a tévében, de azoknak a hatóanyag tartalma általában töredéke, mint a nem multi termékeké – miközben drágábbak.

A Megbízhatók Klubja rendszerben mi nem a silány dolgokat, hanem azokat a termékeket, szolgáltatásokat támogatjuk, amik igazi segítséget nyújtanak másoknak.

Vannak módszereink arra, hogy felfuttassuk a jó termékeket, ötleteket, újításokat:

Minden rendszerünkbe belépőtől megkérdezzük, hogy milyen szolgáltatásokra, termékekre volna szüksége, milyen problémái vannak. Ennek megfelelően értesítjük ki őket olyan termékekről, melyek számukra hasznosak lehetnek.

  • A legszínvonalasabb, legjobban keresett újításokat megjelentetjük a Megbízhatók Klubja hamarosan elinduló internetes újságjában.

Megkérjük a jó termékek birtokosait, hogy tegyenek felajánlásokat. (Azaz termékük egy részét adják tallérért.) Ezzel párhuzamosan minden olyan regisztráltnak kiosztunk tallérokat ingyen, akit érinthet az adott újítás és meg szeretnék azt vásárolni. A kapott tallérokkal megvehetik az termék felajánlás részét.

Ez nagyon jó reklám az újító, jó terméknek és elősegíti az elterjedésüket.

Az ingyen tallérokat a vevőknek ajánlási pontjaik arányában osztjuk ki. Azaz, aki eddig megbízhatóbbnak bizonyult, az többet kap.

Ha Önnek valami olyan ötlete van, ami más problémáját megoldaná, és eddig nem létezett, jelentkezzen, segítünk befuttatni, nyereségessé tenni. A Megbízhatók Klubja rendszerben a jó termékek terjednek az agyonreklámozott silány dolgok helyett.